Avantaje

Reducere timp

Cu ajutorul solutiei CashInfinity timpul de pregatire al startului de casa si al efectuarii monetarului la iesirea din tura, schimbul de tura al casierilor, schimbul de bancnote si depunerea excedentului la depasirea plafonului de casa este redus cu aprox. 82%.

Productivitate sporita

Avand un sistem CashInfinity instalat si optimizat, casierul nu trebuie sa mai lucreze cu grija numerarului si se poate concentra mai mult pe interactiunea cu clientul, iar managerul de magazin se poate concetra pe activitatile importante si poate vizualiza in oricand incasarile din magazin.

Inventariere in timp real

Invetarierea nu mai este o povara. Cu ajutorul solutiei se poate vizualiza instant situatia monetarului pe fiecare casa sau pe tot magazinul.

Optimizare flux CIT

Transportul CIT (cash in transit) se poate optimiza atat financiar cat si logistic. Avand acces instat la inventar, puteti decide singuri cand doriti ridicarea monetarului din magazin.

Securitate

Echipamentele Glory CashInfinity sunt echipate cu seif certificat fiind prinse in podea.

"Pentru segmentul de Hypermarket si DIY (Bricolaj), Glory propunere solutia completa CashInfinity in care sunt implicate cele 3 componente: Front Office, Back Office si Software."

Configurare solutie

Pentru Front Office (Casieri)

In functie de numarul de bancnote si monede din fiecare magazin sunt disponibile 2 echipamente: Glory CI-10 (pentru un numar mai mic de bancnote si monede) sau Glory CI-50 (pentru un numar mai mare de bancnote si monede).

Glory CI-10

Glory CI-50

Pentru Back Office (Cu sertar de bani in Front Office)

In functie de numarul de bancnote, monede si de numarul de case disponibile propunem 2 echipamente: Glory CI-100 (pentru un numar mai mic de bancnote, monede si case) sau Glory CI-200 (pentru un numar mai mare de bancnote, monede si case).

Glory CI-100

Glory CI-200

Solutia completa CashInfinity (Front Office si Back Office)

Solutia completa CashInfinity contine echipamentul pentru Front Office (pozitionat si conectat la casa de marcat) si echipamentul pentru Back Office (destinat efectuarii monetarului). Pentru magazinele cu o cantitate mica de numerar (bancnote si monede) si case de marca putine recomandam solutia compusa din Glory CI-10 si Glory CI-100, iar pentru magazinele mari recomandam solutia compusa din Glory CI-50 si Glory CI-200.

Configuratia minima pentru magazine mici sau cu un volum de numerar scazut.

Glory CI-10

Glory CI-100

Configuratia maxima pentru magazine mari sau cu un volum de numerar ridicat.

Glory CI-50

Glory CI-200

Situatie actuala (fara solutie CashInfinity)

Situatie dupa instalarea solutiei CashInfinity

Studiu de caz – E.Leclerc Franta

Studiu de caz – Auchan Franta