Cashinfinity este o solutie complexa pentru domenii de afaceri diverse pe care ROPECO o implementeaza in Romania! Solutia versatila este dezvoltata de catre Glory Global Solutions pentru a optimiza fluxurile de numerar din retail. Printre cele mai importante avantaje ale solutiei sunt reducerea costurilor de gestionare a numerarului si optimizarea cash flow-ului.

Arhitectura solutie

Echipamente Front Office

Sunt pozitionate in front office si sunt destinate utilizarii de catre operator (casier) sau direct de catre client. Numerarul (monede si bancnote) este numarat, verificat si depus automat in echipament, iar acesta ofera posibilitatea dispensarii numerarului necesar acordarii restului operatiunilor efectuate.

Mai multe detalii

Echipamente Back Office

Sunt pozitionate in back office si sunt destinate doar operatorilor (casierilor). Permit management-ul integral al numerarului (monede si bancnote) avand o securitate ridicata datorita seifului certificat EN-1143-1.

Mai multe detalii

Solutie Software Back Office

Solutia este destinata gestionarii echipamentelor si ofera posibilitatea vizualizarii de la distanta in timp real a operatiunilor efectuate.

Mai multe detalii

Echipamentele Glory CI-10 si CI-100 au primit premiul "Red Dot Award: Product Design". Produsele sunt evaluate de un juriu international de experti renumiti in domeniul designului, care examineaza si testeaza produse in functie de criterii precum inovatia, functionalitatea, ergonomia, ecologia si durabilitatea acestora. 1.800 de companii din 58 de tari au aplicat pentru acest premiu in design cu un total de 4.515 de produse.

Reddot 21 - World of design

Eficienta

Cu ajutorul solutiei CI-10 casierul/operatorul scapa de stresul incasarii si verificarii numerarului, predarea restului, in acest mod putand interactiona mai eficient cu clientul.

Simplitate

La schimbul de tura, casierul trebuie doar sa se logheze in sistem pentru a incepe activitatea.

Igiena

Casierul nu mai atinge banii, iar in acest fel se poate concentra pe vanzarea produselor in conditii igienice.

Productivitate

Timp scazut si rapiditate in procesul de colectare, depunere si efectuare inventariere monetar/inchidere tura.

Economii

Costuri scazute cu personalul (fara ore suplimentare platite, personal securitate), companiile de tip CIT, echipamentele de procesat si gestionat numerar etc.

Securitate

Echipamentele sunt dotate cu seifuri certificate EN-1143-1.