Avantaje

Reducere timp

Cu ajutorul solutiei CashInfinity timpul de pregatire al startului de casa si al efectuarii monetarului la iesirea din tura, schimbul de tura al casierilor, schimbul de bancnote si depunerea excedentului la depasirea plafonului de casa este redus cu aprox. 82%.

Productivitate sporita

Cu ajutorul casetei de colectare, banii pot fi automat expediati catre sediul central sau ridicati de catre o companie CIT fara sa mai fie nevoie de efectuarea unui monetar.

Inventariere in timp real

Invetarierea nu mai este o povara. Cu ajutorul solutiei se poate vizualiza instant situatia monetarului pe fiecare casa sau pe toata reteaua de magazine.

Optimizare flux CIT

Transportul CIT (cash in transit) se poate optimiza atat financiar cat si logistic. Avand acces instat la inventar, puteti decide singuri cand doriti ridicarea monetarului din magazin.

Securitate

Echipamentele Glory CashInfinity sunt echipate cu seif certificat fiind prinse in podea.

"Pentru segmentul Oil & Gas, Glory propunere solutia CashInfinity in care sunt implicate echipamentele dedicate Front Office, CI-10 sau CI-50, in functie de volumul de numerar (bancnote si monede) din fiecare magazin."

Configurare solutie

Pentru Front Office (Casieri)

In functie de numarul de bancnote si monede din fiecare statie sau magazin sunt disponibile 2 echipamente: Glory CI-10 (pentru un numar mai mic de bancnote si monede) sau Glory CI-50 (pentru un numar mai mare de bancnote si monede).

Glory CI-10

Glory CI-50